Cikkek

Nemere Útja arculatának ismertetése

Civil szervezetek számára szervezett kommunikáció témájú konferenciát november 14-én a sepsiszentgyörgyi Lábas Ház emeleti nagytermében, a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK). A rendezvényen Ráduly Attila, a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület elnöke az elmúlt években kialakított Nemere Útja zöldútvonal arculati elemeit ismertette a civilszféra iránt érdeklődők számára.

Filmvetítés és beszélgetés a Nemere útjáról

A Zöld Nap Egyesület Incze-Borbándi Johanna kézdii EMI elnök meghívásának eleget téve augusztus 6-án a 10-ik EMI táborban bemutatta a Nemere Útja zöldútvonalat ismertető dokumentumfilmet. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook adatlapján!

Bereckben mutattuk be a Nemere Útja filmet

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület Raff Róbert berecki szórványlelkész meghívásának eleget téve február 7-én bemutatta a Nemere Útja zöldútvonalat ismertető dokumentumfilmet. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook adatlapján.

Új köntösbe bújt a Nemere Útja portál

Az igények változásával haladva időről-időre megújítjuk weboldalunkat. Ennek megfelelve változtattunk most is. Friss kinézettel, új funkciókkal, barátságosabb felülettel várjuk Önöket mostantól. Megújulásunk célja az volt, hogy minden látogatónk és partnerünk számára könnyebben kezelhető, felhasználóbarát felületet biztosítsunk. Ezáltal a Nemere Útjának a megismerése egy igazi élmény legyen. A frissítésnek köszönhetően a zöldútvonalról bővebben olvashat, részletes információkat találhat! Nemcsak a külső elemek, hanem a weboldal tartalma is jelentősen megújult - bővült.

Miért szeresd a Nemere Útját?

Mert számodra..... ....értékes természeti erőforrásokat ....szabadban eltöltött felejthetetlen pillanatokat ....felbecsülhetetlen, történelmi jelentőséggel bíró épületeket ....kulturális adottságokat ....minőségi ásványvízeket ....élőhelyet a vadon élő állatoknak ....vidéki változatosságot ....összeköttetést más zöld útvonallal ....gazdasági fejlődést ....környezetvédelmi eszközök bevonását ....önkéntesek befektetett munkáját KÍNÁLJA .....és minden más amiért neked fontos lehet.

Csernátonba a Nemere Útján érkeztünk

Az előadó a Nemere Útja elnevezésű zöld utat mutatta be, ami Felső-Háromszék természeti és kulturális értékeit, 30 forrást, és 78 kiemelkedő épületet érintve 230 kilométeren át vezet végig Kézdiszék és Orbaiszék mintegy 50 településén.

Ismerd meg a Nemere Útját - karaván

A Zöld Nap Egyesület november végén több háromszéki oktatási intézménybe ismertető karavánt szervezett a szeptember 28-án átadott Nemere Útjáról. A karavánról készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

Átadták a Nemere Útját

Szeptember 28-án a Zöld Nap Egyesület szervezésében a szentkatolnai Cseh–Kühnle-udvarház kertjében került sor a Nemere Útja átadására és megáldására. Az ünnepélyes átadáson készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

Meghívó - Nemere Útja átadás

Tisztelettel és szeretettel hívjuk meg, Önt a “Nemere Útja” projekt részét képező ünnepélyes átadására.

Helyszín és időpont: Kühnle-kúria udvara, Szentkatolna, 2011. szeptember 28 (szerda), délután 16.30 óra.

Oldalak

Az oldal 1280x800-as felbontásra van optimalizálva.