Szolgáltatások

Táborszervezés, hosszú hétvégi programszervezés:

Több napos programszervezést is vállalunk családok, baráti társaságok, munkahelyi, iskolai csoportok részére a Nemere Útján. Tapasztalattal rendelkezünk általános és középiskolás gyermekek egész hetes táboroztatásában, illetve csapatépítő hétvégék szervezésében.

A szolgáltatás tartalma: szabadidős és kulturális, esetenként tematikus programok összeállítása és lebonyolítása, sportprogramok szervezése (gyalog-, és kerékpártúra), igény szerint a kapcsolódó szolgáltatások megszervezése (szállás, étkezés, utazás). A Nemere Útján számtalan elszigetelt kicsiny település is megbújik a csodálatos természeti környezetben, magába rejtve történelmi és kulturális értékeit, a hagyományos népi életmód ma is élő emlékeit. A több napos programok keretében az érdeklődők felfedezhetik a térség rejtett értékeit is.

Túravezetés

Egyesületünknél kerékpáros-, és gyalogos túravezetést igényelhet túrajavaslatainkhoz, vagy saját elképzelései alapján összeállított túráihoz (túravezető kéréséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges).

Az oldal 1280x800-as felbontásra van optimalizálva.